Sådan Starter Du En Blog, Der Genererer kr3817 Om Måneden

Sådan Starter Du En Blog, Der Genererer kr3817 Om Måneden

Du kan også bruge PinGroupie. Opret forbindelse til dem som mennesker, ikke som anonyme læsere på en skærm. Det er vigtigt at skrive dine artikler til Google nu, så når tiden går, og du får mere trækkraft og Domain Authority, vil dine artikler begynde at rangere.

Måske får din e-bog et blik på dit yndlingsudgiver, og det fører til en boghandel?

Derefter kan du kontakte dem regelmæssigt, opbygge tillid og skubbe dit produkt senere. Sådan arkiverer du skatter på dine cryptocurrency-handler i et bjørneår - techcrunch. Det kan omfatte forhold til sponsorer, tilknyttede partnere eller blot andre bloggere, der dirigerer trafik til din blog. Du er nødt til at lytte til folk, der ved, hvad de gør bedre end dig, men så vil det være dig og dig alene at lægge det hårde arbejde i gang.

Resten af ​​ressourcerne her vil også være freebies fra hende og hendes Elite Blog Academy-kursus, men denne fortjener at blive stødt til toppen på grund af det er potentiale til virkelig at ændre nogens blogindkomst ret hurtigt. Det er noget, som jeg anbefaler enhver virksomhedsejer (det er dig) at være en del af. Det vil give dig et forspring med at tjene penge på din blog hurtigere. Jeg er en livslang lærer. Se bestemt, hvad dine kolleger gør for at samle inspiration. Find ud af din geniuszone og vælg derfra, eller vælg noget, hvor du vil dokumentere rejsen. Bedste binære optionsmæglere i sydafrika, du kan få adgang til indstillingerne for roboten ved at klikke på Auto Trade på dit Option Robot dashboard. Hvordan får bloggere sponsorerede muligheder?

Når du har travlt med at opbygge din blog eller dit websted, har du ikke råd til at bruge hele din dag på Pinterest. 23 genius måder at tjene penge online nu (den episke liste). Du vil se et øget antal blogs, der gør det med forskellige mærker. 29 seneste online penge at få muligheder i nigeria (2019). Potentiel månedlig blogindtægt:

Hvis en person betaler kr50 for din tid og i hovedet, betyder det 30 minutters samtale, skal du ikke give dem 3 timer gratis.

SiteGround-sammenligninger

Få en e-mail-adresse. At arbejde med et agentur kan være super lukrativt, og det giver dig sikkerhed, men du bliver nødt til at have en ret anstændig efterfølgende for at blive samlet ind i første omgang. Den bedste investering, du kan foretage dig, er at tilmelde dig den 12-måneders hostingplan gennem Bluehost. At sælge bannerannoncer er en fantastisk måde at få en ensartet indkomst fra din blog uden at skulle bekymre sig om, hvor mange brugere der klikker på eller køber produkter. Det er det - du har nu en blog.

Ønsker du at starte din egen penge-tjene blog? Derefter skal du oprette yderligere 15-20 boards med emner relateret til din blog, som vil interessere dit potentielle publikum. Og husk, at du også hurtigt skal oprette en online butik, der er tæt forbundet med din blog for at indsamle ordrer, indsamle kundeoplysninger, samle betalinger og opdatere dine ordrer undervejs. Det var et fantastisk produkt. Så de ved ikke at vide, at du skulle have brugt en semikolon der, eller at dit blogindlæg er chock fuld af kommaopskæringer.

Som du kan se, gennemsnitligt gennemsnitligt 200.000 visninger/måned fra Pinterest alene. Uanset hvad du gør tjener du penge fra dit publikum. Du kan se, at ingen af ​​disse enkeltkilder sandsynligvis er nok i sig selv, men sætter dem alle sammen, og du kan nemt opbygge en sekscifret indkomst. Når du har opbygget dit professionelle brand, bliver du kendt som B2B-designekspert. Hvor mange penge kan du tjene penge på blogging? Hvis du vil tjene gode penge med annoncer (i tusinder), skal du få 100s tusinder eller millioner sidevisninger om måneden. Det gør dit websted hurtigere, mere sikkert og mere pålideligt.

  • Du skaber en fantastisk værdi, og du fremmer den værdi ud i verden.
  • En masse bloggere vil i sidste ende fremstille et produkt, og en let mulighed for at gøre dette er at skabe en e-bog.
  • Så ønsker du måske at installere Easy Digital Downloads på dit websted.
  • Måske ser et tv-netværk din voksende følge på YouTube og Instagram & ønsker at bringe dig med på et populært show i din niche?

Vælg Et Blognavn, Der Fungerer

At gøre det hurtigt hjælper med at fremme forholdet. Generelt bliver du nødt til at opbygge en anstændig størrelse følgende, før du går ned på denne rute. Hvis artiklen var god, gavner det mine følgere. Forbes er for eksempel et meget hæderligt websted. Hvis du er WordPress-temaudvikler, kan du oprette og sælge WordPress-temaer på dit websted.

I de 3 år, hvor jeg har skrevet Millennial Money, har jeg kun accepteret 4 samlede sponsorerede stillinger, og alle sammen endte jeg med at omskrive mig selv og opkræve et større gebyr. Sådan opretter du din egen handelsdag i excel. Du skal også være en anstændig forfatter - med et godt greb om det sprog, du vil skrive din blog på. Her er et eksempel på mit søgeord i dette blogindlæg: Seneste bloggingstatistikker viser, at der skal komme først (og er et nødvendigt trin, før du rent faktisk tjener penge-blogging). Hvad skal jeg blogge om for at tjene penge? Jeg vidste ærligt ikke engang, at der eksisterede blogs, hvilket viser, hvor meget jeg vidste om dem.

Men efter min erfaring er det at selge produkter den nemmeste måde at tjene en passiv indkomst fra bloggen. Jeg tror, ​​en nybegynder kan tjene penge på en ny blog med tilknyttede tilbud. Kold pitching til klienter: Du skal bare gøre arbejdet. De fleste blogbesøgere køber ikke, få dem til at tilmelde dig din e-mail-liste i stedet.

Afhængig af din niche, kan du begynde at sælge annonceplads direkte til annoncører, når du har fået en bestemt trafikmængde.

Tjener Penge Blogging Med Tilknyttet Indkomst

For eksempel, hvis din niche inkluderer digital marketing og SEO, kan du overveje at tilbyde SEO-konsultation. Salg af annoncestrategi har potentiale til at generere kontinuerligt stigende mængder af indtægter baseret på din evne til at skabe mere trafik til din blog. Det ville ikke være et træk. Googles organiske trafik er langt den mest bæredygtige trafikstrategi. Du kan formatere størrelser og tilføje hyperlinks til dine billeder, hvis du ønsker det. Desuden vil virksomheder med tiden, når dit publikum vokser, begynde at nå ud til dig for sponsormuligheder. Det er her køb af tragt kommer ind, og det er en strålende idé at holde folk fokuseret og konvertere flere af disse afslappede læsere til et tilknyttet eller endda et af dine egne produkter. Start en betalt adgangsfunktion på din blog, og få penge på dine indlæg og artikler.

Indtil du sammensætter dine egne kurser eller produkter, er dette nogle af de letteste indkomstkilder at starte. Vælg "gør det selv" -versionen, og klik på knappen "Installer". For det meste ønsker du at starte din blog på siden af ​​det, du allerede gør. Bedømt A + på BBB.